Workshops!

Helaas zijn onderstaande activiteiten nog steeds niet mogelijk voor kinderen en volwassenen vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar zijn er wel mogelijkheden! Een kinderfeestje bijvoorbeeld! Neem voor informatie vrijblijvend contact op met mij.  


Mijn workshops zijn geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 10 jaar. Het kan in het kader van een kinderfeestje, een vrijgezellenfeestje of gewoon een gezellige get-together met vrienden! Wil jij graag dat ik langskom voor een workshop, maar staat dat wat jij in gedachten hebt hier niet bij? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik denk graag mee!

 

Schrijven op porselein

Duur: 1,5 uur

Kosten: 15 Euro p.p. 

Gezellig samen een tegeltje, bordje of mok beschrijven! Het schrijven en tekenen op porselein is heel anders dan op papier, maar met mijn uitleg en de juiste materialen lukt het iedereen om er iets moois van te maken! Het porselein moeten enkel thuis nog afgebakken worden.

Workshop hand- en brushletteren

Duur: 2 uur

Kosten: 35 Euro p.p. 

Tijdens deze workshop leg ik de basis van het hand- en brushletteren uit aan de hand van mijn eigen werkbladen. Zodra ik alles uitgelegd heb gaan jullie zelf aan de slag met leuke quotes! 

Inclusief: 

- Werkladen met uitleg over het hand- en brushletteren

- Basismaterialen 

Deze groepsactiviteiten kunnen geboekt worden vanaf minimaal 6 personen en ik reken hierbij een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer vanaf 10 km. Bij interesse kan vrijblijvend contact opgenomen worden via info@happycraftingvenlo.nl of via het contactformulier.